10 Belangrijke! Beknopte voorwaarden.

1 Montageweek:

Op uw orderbevestiging vindt u de week van montage. Twee weken voor montage wordt u gemaild/gebeld om u te herinneren aan de montagedatum en om de laatste zaken met u door te nemen.

2 Foto’s:

Wij verzoeken u om uw trap 2 weken voor montage gereed te hebben. Stuur minimaal 2 weken vooraf 3 foto’s van uw trap. Vooraanzicht, van bovenaf en bovenkant-overloop. Heeft u LED-verlichting dan ook een foto van de achterkant van uw trap.

3 Werkplek:

Het zagen van de treden gebeurt normaliter buiten. Bij nat weer verzoeken wij u een ruimte beschikbaar te stellen voor het zaagwerk, op een afstand van 0 tot 10 m vanaf uw trap, het moet minimaal 10 m2 zijn. Wij beschikken over goede afzuiging.

4 Kraaklatten:

Oude kraaklatten dienen te zijn verwijderd, tenzij u anders heeft afgesproken. Deze afspraak dient dan ook op uw orderbevestiging terug te komen. Heeft u vragen over de kraaklatten? Mail planning@prostairs.nl

5 Stootborden:

Indien u uw stootborden laat spuiten, in de door u gekozen kleur, dient u de verf 6 weken vooraf aan te leveren. Uitsluitend watergedragen verf. Liefst van het merk Histor, Sigma, Sikkens of Wijzonol. Geen Flexa dat geeft geen mooi resultaat.

6 Vloer:

Bij het leggen van een nieuwe vloer of schuren van een vloer dient de ruimte volledig ontruimd te zijn van meubels en de deuren eruit gehaald. De vloer dient vlak en schoon te zijn.

7 Licht:

Er dient altijd voldoende licht te zijn. 1 verlichtingspunt per 15 m2.

8 Parkeren:

U dient voor parkeergelegenheid te zorgen voor onze monteur.

9 Onderhoud:

Bij een vloer met olie komt het soms voor dat een vloer wat vlekkerig is. Na 1 week kunt u de vloer zepen met onze speciale zeep, dan zal dit vanzelf verdwijnen.

10 Betaling:

De aanbetaling dient u, na ontvangst van de aanbetaling factuur, over te maken op ons bankrekeningnummer. Bij het niet tijdig overmaken, binnen 14 dagen, is uw afgesproken planning niet gegarandeerd. Het afleverbedrag dient op de dag zelf, per pin of contant, te worden voldaan.

Geef a.u.b. gehoor aan deze voorwaarden. Neem bij onduidelijkheden even contact met ons op. Het zou spijtig zijn dat na lang wachten, wij niet aan het werk kunnen en u voor onverwachte kosten komt te staan. Zie daarom ook de Aanvullende ProStairs Voorwaarden. ( HIER ONDER )

Wij danken u hartelijk voor het onder de aandacht nemen van deze punten, en wensen u veel plezier van uw aankoop.