Over ons als traprenovatie bedrijf ProStairs

Over Ons

ProStairs Traprenovatie is een familiebedrijf uit Bunschoten, de oorsprong van de organisatie ligt in de fabricage van traprenovatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een toonaangevend bedrijf binnen professionele traprenovatie en kunnen wij u van bijna iedere optie in traprenovatie voorzien.

Onze organisatie

De kracht van onze organisatie zit hem in het feit dat alles in eigen beheer is, van fabricage tot met de montage, ProStairs maakt het waar. Onze fabricage geschiedt in onze eigen werkplaats te Bunschoten waar de overzettreden op ambachtelijke manier worden vervaardigt. Door de fabricage in eigen beheer te hebben kunnen we op korte termijn inspelen op de vraag vanuit de consument. Veranderingen in trends komen ieder jaar weer terug en met onze basis materialen beschikken wij over een breed assortiment, met onze aanvullende trendgevoelige collecties spelen wij in op de trends die van toepassing zijn en die gaan komen.

Overzettreden voor trap

ProStairs werkt ten alle tijden met overzettreden, deze voor uw trap op maat gemaakte materialen worden over uw oude trap gemonteerd. Onze overzettreden geven direct een extra massa aan uw trede waardoor contactgeluid gereduceerd word. Zoek u materialen die ook het akoestiek in uw woning verbeteren? Ook hiervoor heeft ProStairs de ideale oplossing in huis.

Wat maakt een traprenovatie bij ProStairs uniek

ProStairs onderscheidt zich door nooit de bestaande constructie van uw trap te veranderen, afzagen van treden om niet buiten de zijwangen te komen lossen wij op door middel van ons gepatenteerde veiligheidsprofiel. Ook heeft ProStairs een eigen montage team met gekwalificeerde monteurs die dagelijks traprenovaties monteren. Door deze ervaring is geen uitdaging te groot en kunnen wij nagenoeg iedere trap renoveren.

Heeft u een speciale trap?

Heeft u een open trap bekleding nodig of zoekt u iets voor een dichte trap, is het een houten trap of een stalen trap of één van beton? ProStairs zal u deskundig adviseren over alle mogelijkheden betreffende traprenovatie.  

Zoekt u traprenovatie en wilt u persoonlijk advies die inspeelt op uw wensen? Neem dan contact met ons op.

traprenovatie_klaar binnen 1 dag

Klaar Binnen 1 Dag

traprenovatie_overzettredden_trap_verantwoord_kopen

VERANTWOORD KWALITEITSPRODUCT

traprenovatie_verantwoord product

EIGEN FABRICAGE EN NIEUWE COLLECTIES

traprenovatie met 15 jaar garantie

TOT 15 JAAR GARANTIE

GRATIS ADVIES THUIS OF IN ONZE SHOWROOM

Contact

033-2985888